Indián családi fejlesztő tábor 2011.07.01-10. Balatonfüred

 

Kedves Olvasók!

Örömmel adhatunk hírt arról, hogy nagy sikerrel megrendeztük 2011.07.01-10. között a már hagyományos fejlesztő táborunkat a ritka betegséggel élő gyermekek és családjaik számára. A program egyaránt tartalmazott (re)habilitációs és rekreációs elemeket, annak érdekében, hogy a család komplex igényeit és szükségleteit kielégítse.


Az idei táborunk tematikáját az indián  kultúra határozta meg, aminek köszönhetően változatos és színes programelemeket sikerült szerveznünk és így  az együtt töltött 10 nap minden percét hasznosan, aktívan töltöttük.
Íme, a megvalósult programok áttekinthető órarendje:

               


Külön örültünk, hogy a táborba 197-en látogattak el, akik között voltak érintett gyerekek/fiatalok, egészséges testvérek, szülők, nagyszülők, szakemberek, egyetemista önkéntesek, betegszervezeti vezetők stb. így rengeteget tanulhattunk egymástól, egymással.
A Williams szindrómások mellett idén is fogadtunk más sérülteket is: pl. rett-szindróma, angelman-szindróma. down-szindróma, neurofibromatózisos, autista, ataxiás, down-szindrómás, SLO-szindrómás, MPS-es, FSADH-s  gyermekek/fiatalok is részt vettek fejlesztő foglalkozásainkon és élményterápiás programjainkon.
De hogy mik is voltak ezek, elmondják a képek.:)

 

A tartalmas program ugyanakkor nem valósulhatott meg támogatóink és együttműködő partnereink segítsége nélkül ezért külön köszönettel tartozunk nekik:

Reméljük, jövőre találkozunk! Addig is minden jót kívánunk!
Nap barnítsa bőrötöket! UFF!