Látogass meg a Facebook-on is minket!

Indulnak a Szárnypróba táborok

 

A tavalyi mikulás alkalmával megszületett a döntés, miszerint örömmel vennétek olyan programok szervezését, ami az önálló életvitelt, munkavállalást előkészítené, segítené és lehetővé tenné, a „szárnypróbálgatást” nem csak a fiatalok, hanem a szülők számára is.

 

Így született meg az az ötlet, hogy amíg saját lakóotthonunk megnyitására még nem állnak rendelkezésre a megfelelő források és kapacitások, hosszabb/rövidebb ideig tartó táborokban kezdjük el a közös munkát. Ennek persze nem titkos szándéka volt az is, hogy a fiatalok különböző „terepen”, munkakörnyezetben kipróbálhassák magukat és megtaláljuk számukra a lehető legmegfelelőbb tevékenységeket, amiben a jövőben képességeiket kamatoztatnák.

 

Különösen vidéki családjaink esetében felmerült annak az igénye is, hogy a gyermekükkel foglalkozó szakemberek nagyobb mértékben bevonódhassanak programjainkba, a többszörös EU díjas jó gyakorlatainkat megismerve a lakóhelyükön is jobb, a fiatalok igényeihez alkalmazkodóbb szolgáltatások indulhassanak el.

 

Örömmel jelentjük, hogy a Norvég Civil Alap pályázatát megnyerve lehetőségünk van mindezen terveink megvalósítására és 2013. augusztus 5-től kezdetét veszi a Szárnypróba projektünk. Ezt az útmutatót azért készítettük, hogy a projekt minden részletével megismerkedjetek és ez alapján tudjatok jelentkezni a programokra. További részletekért keressétek Boncz Beáta ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

Mi már nagyon várjuk, remélem Ti is!:)

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook