Táborok

Családi fejlesztőtáborok

 

 

 

2000. óta szervezzük családi integrált fejlesztőtáborainkat, ahol a rekreációs és rehabilitációs elemeket ötvözve 7-10 napos tartalmas kikapcsolódást kínálunk a család minden tagjának. A két EU-díjjal is kitüntett jó gyakorlatunk évek óta egyre nagyobb sikernek örvend és egyre több gyermek számára válik elérhetővé. A 150-190 főt vonzó programjaink képes beszámolói és a kapcsolódó szülői véleményeket itt olvashatják. A következő táborunkra is várunk mindenkit szeretettel!

 

A programról részletesebben tájékozódhat lehet a 06 1 788 3881-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

 

Várjuk önkéntesek és támogatók jelentkezést!

 

 

Nemzetközi Williams Szindróma (FEWS) Táborok

 

 

A Nemzetközi Ws Szövetség (FEWS) szervezésében megvalósuló vándortábor egyedülálló lehetőséget biztosít a 16-25 év közötti WS fiatalok számára, hogy 2 kísérővel bebarangolhassanak más országokat, megismerkedjenek kultúrákkal, nyelvekkel és külföldi sorstársakra találhassanak. A színes változatos programok aktív kikapcsolódást és élményekkel való feltöltődést jelent minden résztvevőnek és erősíti a nemzetközi közösséget is. Eddigi táborainkról, melyek zömmel a Youth for Europe és a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósulhattak meg a linkre kattintva megtekintheti.

 

Várjuk a támogatók jelentkezését!

 

IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebook