Adományozás

"- Én gyorsabban tudok futni nálad, Ben, azt hiszem én érek oda előbb - mondta Adam.

Ahogy Ben sietett lépést tartani öccsével, mamája mosolyogva látta, hogy milyen ügyes már. Életének rövid nyolc éve alatt ugyanis hosszú utat kellett megtennie. Ben Williams-szindrómával született: egy olyan ritka, születési rendellenességgel, ami sokféleképpen tette nehezebbé életét.

Csecsemőkorában az orvosok négyszer is megműtötték, hogy kitágítsák azokat az ereit, amelyek vért szállítanak a szívéből és a tüdejéből. Ahogy Ben növekedett, sok mindent nehéz volt megcsinálnia. Néhány, a legtöbb gyermek számára könnyű dolog megtanulása, mint például a járás, a kerékpározás vagy a cipófűző megkötése. Ben számára sokkal tovább tartott. Ő és a családja sok mindenen ment keresztül, de a sokféle fejlesztés és és a tanulást segítő különórák után már Ben szépen fejlődött, és boldog is volt." (Részlet Jacquelin Warren: Ben nagy elhatározása c. meséből)

A Magyar Williams Szindróma Társaságnál arra törekszünk, hogy Benhez hasonlóan a többi Williamses gyerkőc is megkaphassa a szükséges fejlesztéseket, ellátást az őket nevelő családok pedig mindazt az információt és támogatást amire szükségük van.

A segítés és adományozás módjairól itt látható a részletes leírás.

Sokrétű komplex programjaink gyakran az egyetlen lehetőséget és segítséget jelentik számukra, ezért biztosak lehetnek abban, hogy minden támogatás, amivel ügyünk mellé állnak családok életét varázsolja szebbé és boldogabbá.

Közhasznú egyesületként tevékenységünket transzparens módon, kettős könyvvitelt vezetve végezzük, melyet évente auditáltatunk, így ebből a szempontból is biztos lehet, hogy támogatása jó helyre érkezik! Közhasznúsági jelentéseink - link.

Ezügyben kereshet bennünket a 06 1 788 3881 és az info@williams.org.hu e-mail címen.

Köszönjük!